کاربران تگ شده

+ پاسخ به موضوع
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 1 , از مجموع 1

موضوع:
کدهای خود را آنلاین کامپایل کنید!

رشته تحصیلی
    IT
    پسندیده
    2,925
    Mention شده
    در 1 پست
    تگ شده
    در 5 تاپیک

grad کدهای خود را آنلاین کامپایل کنید!

اگر شما یک برنامه نویس باشید حتما در کامپیوتر خود تعدادی کامپایلر و مفسر زبانهای مختلف را نصب کرده اید. حال اگر بخواهید برای یک یا دو بار یک کدی را به زبانی دیگر امتحان کنید تنها راه چاره شما نصب کامپایلر مناسب همان زبان است. بعضی مواقع یافتن یک کامپایلر زیاد سخت نیست ولی اگر زبان مورد نظر شما از زبان های پرطرفدار نباشد چه؟ آنگاه کامپایلر مخصوص آن زبان به راحتی گیر نخواهد آمد.
    در این پست قصد معرفی سرویسی دارم که هر گونه کامپایلری را که مد نظر دارید به صورت یکجا به شما خواهد داد آن هم به صورت آنلاین! درسایت [تنها کاربران عضو شده قادر به دیدن لینک ها هستند.. ] شما قادر خواهید بود با انواع مختلف زبان های برنامه نویسی کد های خود را کامپایل و اجرا کنید, به آن ورودی بدهید و خیلی راحت خروجی مطلوب را ببینید. این ابزار یک ابزار ایده‌آل برای افرادی است که کامپایلر مورد نیاز خود را در اختیار ندارند و یا میخواهند برای یکبار یک کد به زبانی غیر از زبان مورد استفاده خودشان را امتحان کنند.
    این سایت از هرگونه زبانی که من تا به حال شنیده ام پشتیبانی میکند. حتی زبان سطح پایینی مثل Assembly تا زبانهای سطح متوسط (C/C++) و زبانهای سطح بالایی مانند Python, Perl, VB .NET, C#, Java, Ruby, PHP و حتی زبان تازه متولد شده گوگل با نام Go !
    پس از ورود به سایت شما ابتدا باید زبان مورد نظر خود را از لیست انتخاب کنید. سپس در کادر اول کدهای خود را بنویسید و اگر برنامه شما نیاز به ورودی دارد در کادر آخر هر ورودی را در خطی جدید وارد کنید. سپس روی Compile and Execute کلیک کنید و برنامه خود را اجرا کنید. سیستم پس از اجرا خروجی برنامه را تحویلتان خواهد داد. علاوه بر این شما میتوانید کدهای خود را درون یک فایل آپلود کرده و آن را اجرا کنید.
    تنها مشکلی که این سایت دارد از نظر من این است که خطاهای پیش آمده در برنامه را نمایش نخواهد داد. امیدوارم توسعه دهندگان این ابزار هر چه سریعتر فکری به حال این مشکل بکنند.

[تنها کاربران عضو شده قادر به دیدن لینک ها هستند.. ]

2. کاربر زیر به خاطر این پست مفید از ha8i8eh تشکر کرده است:

WIN32 (08-14-2010)

+ پاسخ به موضوع