نوشته اصلی توسط
h008
سلام...
من کلی سوال دارم!!!
1-اعتبار چیه؟؟ رو چه حسابی اعتبار داده میشه؟؟
2-این امتیاز ها که به پست ها داده میشه چه فایده ای داره؟؟چجوری میشه تعداد رای ها و جمع امتیاز ها رو دید؟؟
3-چرا تو لیست اعضا رنگ اسم مدیر ها با هم فرق داره؟؟چرا بعضی ستاره دارن؟؟
4-چرا من نمیتونم آواتارمو تغییر بدم؟؟
5-مهم کردن موضوع یعنی چی؟؟
فعلا همین

تا بعد

سلام دوست عزیز.
اول:اعتبار امتیازی هست که شما به کاربر مورد نظرتون دوست دارین بدین که فعلا مشکل داره و بزودی گزینه های تشکر برای هر پست در پایین آن قرار داده می شود.
دوم:اون ستاره هایی که بالای هر پست می باشد امتیاز و این که محبوبیت اون پست یا تاپیک رو مشخص میکنه که هر کاربر بسته به رضایت مندی خود از اون پست میتونه فقط برای یک بار به اون پست از روی همون ستاره ها امتیاز بده.
در نهایت ستاره های نشان داده شده وقتی روشن می شوند میانگین امتیازاتی هست که کاربران به اون پست داده اند.
سوم:بهتر است ابتدا تقسیم بندی رنگ ها رو بیان کنم.
1.رنگ
سبز=ادمین
2.رنگ
قرمز=مدیر فنی سایت
3.رنگ
صورتی=مدیر یکی از تالار ها و انجمن ها (مثل مهندسی برق و یا مهندسی عمران و....)
4.رنگ
طوسی برای کاربران دیگر.
چهارم:ستاره دار بودن به این شکل می باشد:
1.مدیران 4 ستاره دارند که با افزایش فعالیت خود و دادن پست های بیشتر ستاره های بیشتری به دست خواهند آورد
2.کاربران عضو نیز با ارسال پستهای بیشتر می توانند گروه کاربری خود را ترفیع داده و از عضو باشگاه به کاربر فعال و همینطور به بالا ارتقاء یابند.
لازم به ذکر است ستاره های کاربر فعال 2 تا و عضو باشگا یکی و همینطور فعالتر شدن گروه کاربری ستاره های کاربر نیز افزایش پیدا خواهد کرد.
پنجم:شما قادر هستید آواتر خود را از کنترل پنل شخصی خود تغییر دهید تنها باید به این نکته دقت داشته باشید که اگر حجم عکستان از حد مجاز سیستم
(100 کیلوبایت حد مجاز)بیشتر باشد سیستم
اررور داده و قادر به تعویض آواتار خود نخواهید بود.
ششم:مهم کردن یک موضوع که فقط در حیطه کاری مدیران می باشد برای حفظ بیشتر نظم تالار ها می باشد.
مدیران با تشخیص خود می توانند یک تاپیک مهم به فرض در تالار برق تاپیکی با عنوان بیان سوالات ایجاد کنند تا دیگر تمام کسانی که سوال دارند در این تاپیک مطرح کرده که هم هرزنامه ها زیاد نشه در باشگاه و هم اینکه کاربران سریع تر موضوع خود را پیدا کنند.
موفق و پایدار باشید