سلام. من پروژه کارشناسی ام رو ساخت تابلوی تبلیغاتی با استفاده از میکرو کنترلر انتخاب کردم. میخواستم بدونم برای این پروژه از کدوم میکرو باید استفاده کنم
سلام. من پروژه کارشناسی ام رو ساخت تابلوی تبلیغاتی با استفاده از میکرو کنترلر انتخاب کردم. میخواستم بدونم برای این پروژه از کدوم میکرو باید استفاده کنم
سلام دوست عزیز
بهتره از avr استفاده کنی، چون پروژه های زیادی در این مورد برای این میکرو وجود داره. پروژه سختی نیست، فقط زمان لازم داره.
موفق باشی.
IMAN (10-07-2010), Mehdi.Heydari (10-07-2010), roohipatala (10-08-2010)
خوب این که میگی avr
من هنوز آموزششو نخوندم.
avr یه دونه میکرو داره؟
چیحوریه؟
یه کم توضیح میدی . .

roohipatala (10-08-2010)
سلام
پیاده سازی یک تابلو روان نیازمند تسلط نسبی به مدارهای دیجیتال و برنامه نویسی داره. اگر از avr میخوای استفاده کنی، باید به مقدمات این میکرو کاملاً مسلط بشی.
برای شروع، فقط باید یه یا علی بگی و شروع کنی. بهترین کار یادگرفتن مقدمات کار، انتخاب یک زبان برنامه نویسی و شروع به انجام پروژه های کوچک هستش.
من خودم یک مقدار روی تابلو های روان کار کردم. اگر کارتون مختص به نوشته هست و افکت های سنگین توش نداره، فکر میکنم دو ماهه بتونید جمعش کنید.
در مورد انتخاب میکرو ی مناسب، بستگی به اندازه تابلوتون داره.
موفق باشید.
IMAN (03-08-2011)
برای ماتریسهای تا 32*128 میتونید از atmega32استفاده کنید با برنامه نویسی کد ویژن سخت افزار طراحی شده با جریان دهی بالا موجوده وفقط می تونید روی برنامه نویسی کار کنید
IMAN (03-08-2011)