کاربران تگ شده

+ پاسخ به موضوع
صفحه 1 از 2 1 2 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 17

موضوع:
تالار گفتگو و سوالات قدرتی

رشته تحصیلی
    Electromagnetic
    پسندیده
    3,426
    Mention شده
    در 0 پست
    تگ شده
    در 4 تاپیک

Valide تالار گفتگو و سوالات قدرتی

با سلام
    از تمامی مهندسین برق گرایش قدرت تقاضا دارم تا تمام سوالات خود در زمینه های از قبیل معرفی کتاب,آشنایی با نرم افزار ها و سوالاتی در خصوص دروس قدرت و مسائل مرتبط با صنعت و ...را در این تاپیک مطرح کرده تا دوستانی که قادر به پاسخ گویی به سوالات هستند راهنمایی کنند.
    با تشکر

صبر كن سهراب!

قايقت جا دارد؟

من هم از همهمه ي داغ زمين بيزارم !

2. 2 کاربر از IMAN به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند:

Mehdi.Heydari (11-12-2010), mohamad reza (12-31-2010)

رشته تحصیلی
    Electromagnetic
    پسندیده
    3,426
    Mention شده
    در 0 پست
    تگ شده
    در 4 تاپیک
    از دوستان کسی میتونه یه توضیح یا یه متنی راجع به محاسبه توابع شبکه در فرکانس های پایین به من بده؟
    من این مطلب رو هرچی میخونم سر در نمیارم!
    مثلا با استفاده از قضیه جمع آثار می خواهیم پاسخ مربوط به حالت صفر ولتاژ دو سر یک مقاومت رو در مداری که تحت اثر تحریکات ورودی جریان و ولتاژ هست بدست آوریم!
    چطوری میشه این تابع شبکه رو در حوزه لاپلاس به دست آورد!؟؟

صبر كن سهراب!

قايقت جا دارد؟

من هم از همهمه ي داغ زمين بيزارم !

پسندیده
    0
    Mention شده
    در 0 پست
    تگ شده
    در 0 تاپیک
    hi man ye proje behem dadan vase electronik2 tarahi madar op-amp733 ke ba ye narmafzare tarahi madar mesle proteus ya pspise anjam bedam ke gaineshoo behem bede kasi mitone komak kone khili fori hast

پسندیده
    1
    Mention شده
    در 0 پست
    تگ شده
    در 0 تاپیک
    سلام، کسی در مورد شبکه های ffts چیزی می دونه؟

پسندیده
    0
    Mention شده
    در 0 پست
    تگ شده
    در 0 تاپیک
    سلام اگه کتاب ترجمه شده ی برسی سیستمهای قدرت استیونسون رو دارید لطف کنید ارایه بدید

پسندیده
    0
    Mention شده
    در 0 پست
    تگ شده
    در 0 تاپیک
    salam man bayad kablhaye xlpe va kaghaziyo ba maxwell shabhsazi konam va meydanhaye electrikio dar unha moghayese konam[(132kv )ta hala ba een narmafzar kar nakardam etelaate fannishuno lazem daram age momkenene dar een zamine be man etelaat bedin,mer30

پسندیده
    4
    Mention شده
    در 0 پست
    تگ شده
    در 0 تاپیک
    سلام به همه دوستان
    مثل اینکه فقط سوال هست و از جواب خبری نیست ولی من به هرحال میپرسم!!!
    من الان ترم3 برق قدرت هستم ولی به it بیشتر از برق علاقه دارم. بیشتر نظرم این بود که کارشناسی ارشد it بزنم ولی برق به اندازه ی خودش سنگین هست و خیلی واسم سخته که هردوتاشون رو پیش ببرم. اگه بخوام واسه it آماده بشم امکان داره نتونم درست حسابی برق رو پیش ببرم. حالا میخواستم نظر دوستان رو در این مورد بدونم به نظرتون به صرفه هست برق رو ول کنم برم سراغ it یا نه؟
    لطفا کمک کنید، خیلی ضروریه

پسندیده
    1,000
    Mention شده
    در 0 پست
    تگ شده
    در 0 تاپیک
    نقل قول نوشته اصلی توسط Super Natural نمایش پست ها
    سلام به همه دوستان
    مثل اینکه فقط سوال هست و از جواب خبری نیست ولی من به هرحال میپرسم!!!
    من الان ترم3 برق قدرت هستم ولی به it بیشتر از برق علاقه دارم. بیشتر نظرم این بود که کارشناسی ارشد it بزنم ولی برق به اندازه ی خودش سنگین هست و خیلی واسم سخته که هردوتاشون رو پیش ببرم. اگه بخوام واسه it آماده بشم امکان داره نتونم درست حسابی برق رو پیش ببرم. حالا میخواستم نظر دوستان رو در این مورد بدونم به نظرتون به صرفه هست برق رو ول کنم برم سراغ it یا نه؟
    لطفا کمک کنید، خیلی ضروریه
    سلام.
    تغییر رشته معمولا اگر از گرایش به گرایش دیگه باشه بازم میشه درباره اش بحث کرد!اما از رشته ای به رشته ی غیر مرتبط با رشته اول کمی غیر منطقی به نطر میرسه!بازهم اگه تغییر رشته به فوتونیک بود بازم چند درس مشترک برق وجود داشت و راه هموارتر بود!اما شما با گذراندن دروسی همچون مدار و مغناطیس و...چه طوری میتونید به پیش زمینه ی برنامه نویسی و الگوریتم نویسی،اونم با پایه اولیه برسید!!الان شما لیسانس قدرت بگیرید،میدونید برای تغییر رشته به it حداقل باید 10-15 واحد جبرانی بگذرونید اونم مطالبی که تا به حال نه تو کلاس ها تدریس شده نه پیش زمینه ای وجود داشته،اما اگه خودتون میتونید بشینید بخونید و یاد بگیرید دیگه اون موقع فرق داره!شما اگه تو زمینه it اطلاعات دارید و کار کردید،مشکل خاصی پیدا نمیکنید اما اگه بدون پیش زمینه میخواین برید به این رشته،ترجیحا نرید خیلی بهتره!

تا توانی ساده و یکرنگ باش که قالی از صد رنگ بودن زیر پا افتاده است.
    اطلاعات جامع آزمون کارشناسی ارشد برق (دولتی و آزاد)+تخمین رتبه و سیستم انتخاب رشته برق 91 www.bargharshad.ir

10. 2 کاربر از djbehrouz به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند:

saeedeh (11-18-2011), Super Natural (11-18-2011)

پسندیده
    4
    Mention شده
    در 0 پست
    تگ شده
    در 0 تاپیک
    نقل قول نوشته اصلی توسط djbehrouz نمایش پست ها
    سلام.
    تغییر رشته معمولا اگر از گرایش به گرایش دیگه باشه بازم میشه درباره اش بحث کرد!اما از رشته ای به رشته ی غیر مرتبط با رشته اول کمی غیر منطقی به نطر میرسه!بازهم اگه تغییر رشته به فوتونیک بود بازم چند درس مشترک برق وجود داشت و راه هموارتر بود!اما شما با گذراندن دروسی همچون مدار و مغناطیس و...چه طوری میتونید به پیش زمینه ی برنامه نویسی و الگوریتم نویسی،اونم با پایه اولیه برسید!!الان شما لیسانس قدرت بگیرید،میدونید برای تغییر رشته به it حداقل باید 10-15 واحد جبرانی بگذرونید اونم مطالبی که تا به حال نه تو کلاس ها تدریس شده نه پیش زمینه ای وجود داشته،اما اگه خودتون میتونید بشینید بخونید و یاد بگیرید دیگه اون موقع فرق داره!شما اگه تو زمینه it اطلاعات دارید و کار کردید،مشکل خاصی پیدا نمیکنید اما اگه بدون پیش زمینه میخواین برید به این رشته،ترجیحا نرید خیلی بهتره!

خیلی از جواب شما ممنونم دوست عزیز
    راستش اطلاعاتی تو زمینه it به اون صورت ندارم. هدفم اینه که خودم بخونم، پیش نیازها و مطالب اصلیش رو هم میخوام کلاس بگیرم و دوره اش رو ببینم. با این توصیفات به نظرتون این همه سختی کشیدن و هزینه کردن به داشتن دوتا مدرک می ارزه؟ منظورم اینه که برق رو تا لیسانس داشته باشم و it رو ارشد بگیرم به دردم میخوره یا انگار 4 سال واسه برق به خودم بیخودی سختی میدادم؟؟ حالا مدرکش هم زیاد مهم نیست، هینکه دوتا رشته رو بلد باشم به کار میاد؟؟

پسندیده
    1,000
    Mention شده
    در 0 پست
    تگ شده
    در 0 تاپیک
    نقل قول نوشته اصلی توسط Super Natural نمایش پست ها

خیلی از جواب شما ممنونم دوست عزیز
    راستش اطلاعاتی تو زمینه it به اون صورت ندارم. هدفم اینه که خودم بخونم، پیش نیازها و مطالب اصلیش رو هم میخوام کلاس بگیرم و دوره اش رو ببینم. با این توصیفات به نظرتون این همه سختی کشیدن و هزینه کردن به داشتن دوتا مدرک می ارزه؟ منظورم اینه که برق رو تا لیسانس داشته باشم و it رو ارشد بگیرم به دردم میخوره یا انگار 4 سال واسه برق به خودم بیخودی سختی میدادم؟؟ حالا مدرکش هم زیاد مهم نیست، هینکه دوتا رشته رو بلد باشم به کار میاد؟؟
    خواهش میکنم دوست عزیز.خب اگه برید کلاس خوبه!ولی اگه هدف شما فقط داشتن دو مدرک باشه،خب مشخصا کمیت رو به کیفیت ترجیح دادین!معمولا آخر این مدرک گرفتن به بازار کار منتهی میشه که با توجه به تجربه بنده و دیگران تو کار فقط به تجربیات کاری و کاربلدی نگاه میکنن!یعنی واسه شرکت ها و سازمان ها زیاد مهم نیست که چه مدرکی دارین،مهم اینه که چی و چقدر بلدین!که با توجه به مدرک گرایی خیلی ها معمولا تو این زمینه به مشکل بر میخورن!شما با همون لیسانس هم میتونید برید دوره ها رو بگذرونید و بعد وارد بازار کار بشید که در این صورت بیشتر به نفعتون میشه!در صورتی که دو سال واسه ارشد خوندن،به نظر من وقت تلف کردنه تو این جامعه،مگر هدف خاصی رو دنبال کنید،مثلا برای کار به خارج کشور برید،یا شرکت خصوصی بزنید،یا...من با همه ی مهندسانی که تا الان باهاشون سر کار داشتم،همشون گفتن کاش تا لیسانس خونده بودیم و زودتر وارد بازار کار میشدیم!!!
    تا توانی ساده و یکرنگ باش که قالی از صد رنگ بودن زیر پا افتاده است.
    اطلاعات جامع آزمون کارشناسی ارشد برق (دولتی و آزاد)+تخمین رتبه و سیستم انتخاب رشته برق 91 www.bargharshad.ir

13. 2 کاربر از djbehrouz به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند:

saeedeh (11-18-2011), Super Natural (11-18-2011)

+ پاسخ به موضوع
صفحه 1 از 2 1 2 آخرینآخرین