کاربران تگ شده

+ پاسخ به موضوع
صفحه 2 از 2 نخستنخست 1 2
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 17 , از مجموع 17

موضوع:
تالار گفتگو و سوالات قدرتی

پسندیده
    4
    Mention شده
    در 0 پست
    تگ شده
    در 0 تاپیک
    نقل قول نوشته اصلی توسط djbehrouz نمایش پست ها
    خواهش میکنم دوست عزیز.خب اگه برید کلاس خوبه!ولی اگه هدف شما فقط داشتن دو مدرک باشه،خب مشخصا کمیت رو به کیفیت ترجیح دادین!معمولا آخر این مدرک گرفتن به بازار کار منتهی میشه که با توجه به تجربه بنده و دیگران تو کار فقط به تجربیات کاری و کاربلدی نگاه میکنن!یعنی واسه شرکت ها و سازمان ها زیاد مهم نیست که چه مدرکی دارین،مهم اینه که چی و چقدر بلدین!که با توجه به مدرک گرایی خیلی ها معمولا تو این زمینه به مشکل بر میخورن!شما با همون لیسانس هم میتونید برید دوره ها رو بگذرونید و بعد وارد بازار کار بشید که در این صورت بیشتر به نفعتون میشه!در صورتی که دو سال واسه ارشد خوندن،به نظر من وقت تلف کردنه تو این جامعه،مگر هدف خاصی رو دنبال کنید،مثلا برای کار به خارج کشور برید،یا شرکت خصوصی بزنید،یا...من با همه ی مهندسانی که تا الان باهاشون سر کار داشتم،همشون گفتن کاش تا لیسانس خونده بودیم و زودتر وارد بازار کار میشدیم!!!

بازم ممنون از پاسخ شما.
    منظور من چیز دیگه ای بود. منظور من اینه که اگه بخوام it ادامه بدم، این که 4 سال برق خوندم به کارم میاد یا نه؟؟ یعنی مثلا it و برق میتونن یه جورایی مکمل باشن؟؟؟
    شاید واسه ادامه تحصیل به خارج هم برم. ولی هدفم زدن یه شرکت خصوصی کوچیکه با چندتا از دوستام و آشناهام. نظرم این بود که یه شرکت کوچیک که کارای برق و شبکه و اینجور چیزا انجام میده داشته باشیم. دوستام یا آی تی میخونن یا کامپیوتر واسه همین گفتم شاید یه کم از برق سر در بیارم خوب باشه.
    حالا به نظر شما و با این تجربیاتی که دارین برق و آی تی میتونن به هم کمک کنن یا نه؟
    ویرایش توسط Super Natural : 11-18-2011 در ساعت 04:15 PM

پسندیده
    1,000
    Mention شده
    در 0 پست
    تگ شده
    در 0 تاپیک
    نقل قول نوشته اصلی توسط Super Natural نمایش پست ها

بازم ممنون از پاسخ شما.
    منظور من چیز دیگه ای بود. منظور من اینه که اگه بخوام it ادامه بدم، این که 4 سال برق خوندم به کارم میاد یا نه؟؟ یعنی مثلا it و برق میتونن یه جورایی مکمل باشن؟؟؟
    شاید واسه ادامه تحصیل به خارج هم برم. ولی هدفم زدن یه شرکت خصوصی کوچیکه با چندتا از دوستام و آشناهام. نظرم این بود که یه شرکت کوچیک که کارای برق و شبکه و اینجور چیزا انجام میده داشته باشیم. دوستام یا آی تی میخونن یا کامپیوتر واسه همین گفتم شاید یه کم از برق سر در بیارم خوب باشه.
    حالا به نظر شما و با این تجربیاتی که دارین برق و آی تی میتونن به هم کمک کنن یا نه؟
    خواهش میکنم.مکمل شاید نباشن ولی خب آدم تو هر زمینه ای که اطلاعات داشته باشه به کارش میاد!شما میتونید ارشد برق بگیرید،در عوض برای it برید کلاس و...اینجوری هم ارشد برق دارید و هم از it خیلی چیزها میدونید!اما اگه کاملا از رشته برق میخواین کوچ کنید به سمت it خب اولش سخته و باید تلاش کنید تا همکلاسیاتون که تا لیسانس it خوندن،از اونا عقب نمونی!که به نظر کمی سخته ولی با تلاش و کوشش و مطمئنا علاقه ای که دارید دور از دسترس نیست!!!
    پیشنهاد میکنم با اساتید و دوستان مشورت کنید شاید بهتر راهنماییتون کردن!
    تا توانی ساده و یکرنگ باش که قالی از صد رنگ بودن زیر پا افتاده است.
    اطلاعات جامع آزمون کارشناسی ارشد برق (دولتی و آزاد)+تخمین رتبه و سیستم انتخاب رشته برق 91 www.bargharshad.ir

3. 2 کاربر از djbehrouz به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند:

saeedeh (11-18-2011), Super Natural (11-18-2011)

پسندیده
    4
    Mention شده
    در 0 پست
    تگ شده
    در 0 تاپیک
    نقل قول نوشته اصلی توسط djbehrouz نمایش پست ها
    خواهش میکنم.مکمل شاید نباشن ولی خب آدم تو هر زمینه ای که اطلاعات داشته باشه به کارش میاد!شما میتونید ارشد برق بگیرید،در عوض برای it برید کلاس و...اینجوری هم ارشد برق دارید و هم از it خیلی چیزها میدونید!اما اگه کاملا از رشته برق میخواین کوچ کنید به سمت it خب اولش سخته و باید تلاش کنید تا همکلاسیاتون که تا لیسانس it خوندن،از اونا عقب نمونی!که به نظر کمی سخته ولی با تلاش و کوشش و مطمئنا علاقه ای که دارید دور از دسترس نیست!!!
    پیشنهاد میکنم با اساتید و دوستان مشورت کنید شاید بهتر راهنماییتون کردن!
    ممنون دوست عزیز. کمک خیلی بزرگی کردین

5. کاربر زیر به خاطر این پست مفید از Super Natural تشکر کرده است:

djbehrouz (11-18-2011)

پسندیده
    0
    Mention شده
    در 0 پست
    تگ شده
    در 0 تاپیک
    سلام
    خسته نباشید
    دو سوال تستی وزارت نیرو دارم لطفا جواب بدین یرای امتحان لازم دارم
    کدام یک از موارد زیر در مورد ترانس های توزیع صحیع است:

1) ترانس توزیع همواره در راندمان ماکزیمم کار می کند
    2) ترانس های توزیع دارای اتصال ستاره – ستاره می باشند
    3) ترانس های توزیع در کمتر از راندمان ماکزیمم کار می کنند
    4) ترانس های توزیع بدلیل بارگیری بیشتر از بار نامی بایستی در راندمان بیشتر از ماکزیمم کار کنند.

در ترانس های توزیع مقدار راکتانس نشتی در مقایسه با ترانس های انتقال :
    1- کمتر است 2- بیشتر است 3- فرق نمی کند 4- بستگی به ظرفیت ترانس دارد

رشته تحصیلی
    برق قدرت
    پسندیده
    0
    Mention شده
    در 0 پست
    تگ شده
    در 0 تاپیک
    با سلام و خسته نباشید به همه دوستان
    یه مقاله یا متن 12و13 صفحه ای می خوام همراه با ترجمه که موضوعش در رابطه با برق باشه
    ممنون میشم کمکم کنید

رشته تحصیلی
    برق قدرت
    پسندیده
    0
    Mention شده
    در 0 پست
    تگ شده
    در 0 تاپیک
    با سلام و خسته نباشید به همه دوستان
    یه مقاله یا متن 12و13 صفحه ای می خوام همراه با ترجمه که موضوعش در رابطه با برق باشه
    ممنون میشم کمکم کنید

رشته تحصیلی
    برق قدرت
    پسندیده
    0
    Mention شده
    در 0 پست
    تگ شده
    در 0 تاپیک
    فکر کردم سایت فعالی دارین
    اما؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/

+ پاسخ به موضوع