کاربران تگ شده

+ پاسخ به موضوع
صفحه 2 از 2 نخستنخست 1 2
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 15 , از مجموع 15

موضوع:
تبریک روز دانشجو

رشته تحصیلی
    برق-الکترونیک
    پسندیده
    1,101
    Mention شده
    در 2 پست
    تگ شده
    در 4 تاپیک
    جناب علیرضا اونایی فرار میکنن از مناظره که از برنامه مناظره احرار فیلم گرفتنو صداشم ضبط کردن ولی به هیچکس ندادن چون بدجوری کم اوردن
    درضمن هر تشکلی میتونه دعوت به مناظره رو با توجه به شرایط قبول نکنه، مثل خود شما که پیشنهاد مجمع رو رد کردین، نمی خوام زیاد موضوع رو باز کنم که اگه باز شه بعضی ها رسوا می شن...

اگه خیلی دوستدار مناظره ای، [تنها کاربران عضو شده قادر به دیدن لینک ها هستند.. ] ، اونجا می تونی جوابتو بگیری

2. 2 کاربر از Mehrshad به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند:

IMAN (12-10-2010), ziXet (12-10-2010)

رشته تحصیلی
    کارشناسی ارشد مهندسی شیمی
    پسندیده
    1,647
    Mention شده
    در 2 پست
    تگ شده
    در 3 تاپیک
    نقل قول نوشته اصلی توسط Mehrshad نمایش پست ها
    جناب علیرضا اونایی فرار میکنن از مناظره که از برنامه مناظره احرار فیلم گرفتنو صداشم ضبط کردن ولی به هیچکس ندادن چون بدجوری کم اوردن
    درضمن هر تشکلی میتونه دعوت به مناظره رو با توجه به شرایط قبول نکنه، مثل خود شما که پیشنهاد مجمع رو رد کردین، نمی خوام زیاد موضوع رو باز کنم که اگه باز شه بعضی ها رسوا می شن...

اگه خیلی دوستدار مناظره ای، [تنها کاربران عضو شده قادر به دیدن لینک ها هستند.. ] ، اونجا می تونی جوابتو بگیری
    جناب مهرشاد
    احتمالا اون موقعی که مناظره احرار برگزار میشد شما داشتی خودآزمایی درس تصمیم کبری رو جواب میدادی یا اگرم دانشگاه بودی که بعید به نظر میرسه باید بدونی که:
    شما فقط یه مشت چرندیات از بچه های مجمع شنیدی ولی من خودم تو سالن بودم.درباره ضبط صدا نمیدونم شاید این کار رو دو طرف انجام داده باشند و لی هیچ فیلمی توسط هیچ دوربینی گرفته نشده جز با موبایل که تا اونجایی که یادمه بچه های مجمع گرفتند نه انجمن.فکر نمیکنم دوربین چیز کوچیکی باشه که تو جیب جا بشه و هیچ کس نبینه،چون اگه بود دانشجوهای بی طرفی که تو سالن بودن هم میدیدن.
    لازم به توضیح که چند روز بعد از مناظره احرار باز هم مجمع دعوت به مناظره شد که این بار هم حتما با توجه به شرایط قبول نکرد.
    راستی خواهش میکنم موضوع رو باز کنید تا ببینیم کی رسوا میشه.
    من هنوز منتظر قبول مناظره از طرف آقا ایمانم
    یا حق

من گرفتار سنگینی سکوتی هستم که گویا قبل از هر فریادی لازم است...

رشته تحصیلی
    مهندسي شيمي صنايع شيميايي معدني
    پسندیده
    138
    Mention شده
    در 0 پست
    تگ شده
    در 0 تاپیک
    سلام به همگي
    دوستان همگي به ياد داشته باشند كه از قوانين انجمن اينه كه توي اون بحث هاي سياسي ممنوع هستش
    ممنون از همكاريتون
    و تو کیستی؟ تو که باید آدمیان سینه های خویش را در مقابلت بشکافند و پرده حیا و آزرم و عزت نفس خود را پاره کنند تا تو آنها را به عطای خود سزاور بینی و به جود و کرم خود لایق؟
    پس ، نخست بنگر تا ببینی آیا ارزش و لیاقت آن را داری که وسیله ای برای بخشش باشی ؟
    آیا شایسته ای تا بخشایشگر باشی؟
    زیرا فقط حقیقت زندگی است که می تواند در حق زندگی عطا کند، و تو که این همه به عطای خود می بالی فراموش کرده ای که تنها گواه انتقال عطا از موجودی به موجود دیگر بوده ای! " . جبران خلیل جبران

[SIGPIC][/SIGPIC]

5. کاربر زیر به خاطر این پست مفید از seyedmehdi تشکر کرده است:

IMAN (12-11-2010)

رشته تحصیلی
    نرم افزار
    پسندیده
    2,426
    Mention شده
    در 0 پست
    تگ شده
    در 0 تاپیک
    نقل قول نوشته اصلی توسط alireza نمایش پست ها
    جناب مهرشاد
    احتمالا اون موقعی که مناظره احرار برگزار میشد شما داشتی خودآزمایی درس تصمیم کبری رو جواب میدادی یا اگرم دانشگاه بودی که بعید به نظر میرسه باید بدونی که:
    شما فقط یه مشت چرندیات از بچه های مجمع شنیدی ولی من خودم تو سالن بودم.درباره ضبط صدا نمیدونم شاید این کار رو دو طرف انجام داده باشند و لی هیچ فیلمی توسط هیچ دوربینی گرفته نشده جز با موبایل که تا اونجایی که یادمه بچه های مجمع گرفتند نه انجمن.فکر نمیکنم دوربین چیز کوچیکی باشه که تو جیب جا بشه و هیچ کس نبینه،چون اگه بود دانشجوهای بی طرفی که تو سالن بودن هم میدیدن.
    لازم به توضیح که چند روز بعد از مناظره احرار باز هم مجمع دعوت به مناظره شد که این بار هم حتما با توجه به شرایط قبول نکرد.
    یا حق
    انقد حق حق نکن.میدونی حق چیه؟؟
    شماها که همه چیزو حق خودتون میدونین....
    دهن منو وا نکن.مناظرتونم قبل انتخابات دیدیم.
    همه چیز دستتونه.مناظره مناظره میکنی.جمش کن.

رشته تحصیلی
    برق-الکترونیک
    پسندیده
    1,101
    Mention شده
    در 2 پست
    تگ شده
    در 4 تاپیک
    نقل قول نوشته اصلی توسط alireza نمایش پست ها
    جناب مهرشاد
    یا حق
    من نمی خوام اینجا بحث باهات کنم ، چون می خوام این سایت به فعالیت خودش ادامه بده.
    هر بحثی داری بیا تو پیج مجمع تو فیس بوک اونجا خودم جوابتو میدم.
    یا حسین ....

8. کاربر زیر به خاطر این پست مفید از Mehrshad تشکر کرده است:

alireza (12-14-2010)

+ پاسخ به موضوع
صفحه 2 از 2 نخستنخست 1 2