کاربران تگ شده

+ پاسخ به موضوع
صفحه 1 از 2 1 2 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 11

موضوع:
نکات طلایی تا کنکور

رشته تحصیلی
    Electromagnetic
    پسندیده
    3,426
    Mention شده
    در 0 پست
    تگ شده
    در 4 تاپیک

Smile نکات طلایی تا کنکور

با سلام و خسته نباشید خدمت دانشجویان عزیز :
    در این روزهای پایانی تا کنکور ارشد 90 ، بسیاری از دانشجویان به دنبال راه کارهایی برای استفاده مناسب از وقت خود هستند ، لذا نکات زیر شاید بتواند تا حدودی راه گشا باشد :
    1 – تجربه نشان داده است که حضور در کنکور ارشد برق با 50% درصد اطلاعات علمی و تقریباً 100 % آمادگی روانی تاثیر بسیار بیشتری دارد تا بخواهیم با فرض 100% اطلاعات علمی و آمادگی روانی پایین سر جلسه حاضر بشویم .
    2 – یکی از فاکتورهای آمادگی روانی این است که در این روزها دیگر سراغ مطالب جدید نرویم ، که متاسفانه برخی از دانشجویان همچنان خود را درگیر مطالب جدید کرده و نه تنها بر این مطالب جدید مسلط نخواهند شد ، بلکه توانایی خود را در مطالب قدیمی نیز ممکن از دست بدهند ، لذا توصیه اکید می شود که دیگر سراغ مطالب جدید نروید حتی اگر به نظرتان بسیار مهم باشند .
    3 – در این روزها دو روش برای دوره دروس به طور جامع وجود دارد :
    الف – زدن تست های کنکورهای اخیر ( 85،86،87،88،89) که بسیار موثر می باشد . در صورتیکه تست های کنکورهای اخیر را زده اید ، شروع به مرور تست های غلط و نزده خود در این آزمون ها بکنید .
    همچنین سعی کنید دو آزمون جامع را که تا به حال سئوالات آن را ندیده اید در وقت مقرر هر هفته بزنید .
    ب – مرور خلاصه های هر درس که در طول چند ماه اخیر آنها را جمع آوری کرده اید .
    4- یکی از مهم ترین مشکلات دانشجویان ، مخصوصاً دانشجویان قوی و متوسط رو به بالا ، زدن تست های غلط در آزمون می باشد . که به شدت درصد را تحت تاثیر قرار می دهد ، چراکه این دسته از دانشجویان چون فکر می کنند که بر یک درس مثلاٌ الکترونیک خیلی مسلط هستند لذا باید از 15 تا سئوال 13 تا بزنند ! اما دوستان دقت کنید که کسی موفق است که تشخیص دهد که سطح سئوالات چگونه است و متناسب با سطح ، سئوالات خود را انتخاب کند. مثلا اگر الکترونیک سخت بود ( همانند کنکور 88 که میانگین آن تقریباً 5% بود ) نباید خود را وادار کنیم که من حتماً باید بیشتر از 10 تا سئوال بزنم ! در صورتیکه شما می توانید با انتخاب 6 سئوال درست 40% بزنید که مثلاً برای الکترونیک 88 مساوی با 8 برابر میانگین می باشد .
    ......... در روزهای بعد ادامه نکات را خدمتتان عرض خواهم کرد.
    در ضمن دانشجویانی که مایل هستند بودجه بندی سئوالات را که شامل ریز تعداد سئوال از هر بخش در کنکورهای ۸۵ تا ۸۹ می باشد برای تمامی دروس را داشته باشند ، نظر خود را درباره این موضوع بفرمایند .

صبر كن سهراب!

قايقت جا دارد؟

من هم از همهمه ي داغ زمين بيزارم !

2. 3 کاربر از IMAN به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند:

abel3 (03-22-2011), djbehrouz (02-10-2011), Mehdi.Heydari (02-13-2011)

پسندیده
    1,000
    Mention شده
    در 0 پست
    تگ شده
    در 0 تاپیک

بودجه بندی سوالات آزمون مهندسی برق در 5 سال اخیر

با سلام و خسته نباشی به همه ی اعضای سایت،خصوصا اونایی که کنکور ارشد دارن.
    یه بودجه بندی واسه 5 سال اخیر داشتم که با اجازه مدیر سایت،واسه اعضای سایت قرار میدم.
    امیدوارم همتون موفق و پیروز باشید.
    فایل های پیوست شده

4. 5 کاربر از djbehrouz به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند:

abel3 (03-22-2011), appelton (12-23-2011), IMAN (02-13-2011), Mehdi.Heydari (02-13-2011), yalda 92 (09-25-2011)

پسندیده
    1,000
    Mention شده
    در 0 پست
    تگ شده
    در 0 تاپیک

یک نکته در پخش تراکمی گزینه های درست بین سوالات یک درس در کنکور

با سلام و خسته نباشید.

برای اینکه جواب دادن تصادفی یک داوطلب در یک آزمون استاندارد نتیجه متوسطی در حد صفر درصد در بر داشته باشد طراحان سعی میکنند گزینه های صحیح سوالات یک ازمون ۱۵ سوالی را تقریبا مساوی بین ۴ گزینه تقسیم کنند. مثلا۴ سوال درست را به گزینه ۱ و ۴ سوال درست را به گزینه ۲و ۴ سوال درست را به گزینه ۳ و ۳سوال درست را به گزینه ۴ نسبت می دهند.

مثلا در کنکور ابزار دقیق امسال در درس الکترونیک دیدید که ۳ سوال پاسخ صحیح گزینه ۱، ۴ سوال پاسخ صحیح گزینه ۴،۲ سوال پاسخ صحیح گزینه ۳، ۴ سوال پاسخ صحیح گزینه ۴ داشتند.

این نکته این کمک را می کند که اگر در یک درس داوطلب مثلا ۶ گزینه ۱ درست در پاسخنامه داشته باشد متوجه شود که صد درصد ۱ تا ۲ پاسخ از آن پاسخها غلط است و این می تواند کمک کند تا به پاسخ صحیح برسد یا حداقل بفهمد که پاسخهای نادرستش در بین کدام سوالات است.

شایان ذکر است این روش در آزمونهای غیر استاندارد عموما توجه نمی شود.

*منبع:[تنها کاربران عضو شده قادر به دیدن لینک ها هستند.. ]

6. 4 کاربر از djbehrouz به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند:

abel3 (03-22-2011), Dr.Ehsan (12-24-2011), IMAN (02-13-2011), Mehdi.Heydari (02-13-2011)

پسندیده
    1,000
    Mention شده
    در 0 پست
    تگ شده
    در 0 تاپیک

یک نکته کوچک اما مهم

با سلام.

آیا می دانستید با میانگین دروس تقریباْ ۳۳٪ می توانید بسته به سطح کنکور رتبه ایی بین ۱۰۰ تا ۳۰۰ در کنکور بیاورید و در دانشگاه های تهران قبول شوید !
    آیا دقت کرده اید که ۳۳٪ یعنی فقط ۵ تست درست در تمامی دروس ( به جز زبان )!
    آیا می دانستید با میانگین دروس تقریباْ ۴۰٪می توانید قطعاْ رتبه ایی دو رقمی بیاورید ! پس فقط نیاز به ۶ تست درست ( به جز زبان ) در هر درس دارید .
    *پس لطفاْ در زدن تست سر جلسه حریص نشوید تا موفق شوید*
    (تبصره : این یک طرح ایده آل است و کسانی که قادر نیستند بعضی دروس را ۴۰٪ بزنند باید حتماْ در دروس دیگر از جمله ریاضی درصد خود را بالا ببرند تا جبران سازی صورت گیرد .)

ویرایش توسط djbehrouz : 02-14-2011 در ساعت 02:25 AM

8. 6 کاربر از djbehrouz به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند:

abel3 (03-22-2011), appelton (12-23-2011), IMAN (02-15-2011), Mehdi.Heydari (02-16-2011), yalda 92 (09-25-2011), سوفیا (04-14-2011)

پسندیده
    1,000
    Mention شده
    در 0 پست
    تگ شده
    در 0 تاپیک

یک پیشنهاد برای داوطلبان کنکور

با سلام.

سئوال بسیاری از دانشجویان در این روزهای باقیمانده تا کنکور این است که :

آیا من در دانشگاه های تهران ( شریف ، تهران ، امیرکبیر و .....) قبول می شوم یا خیر ؟!
    توصیه اکید می کنم به جای آنکه ذهن خود را به موضوعی که چندان قابل پیش بینی نیست مشغول
    کنید ، به اینکه سر جلسه کنکور چه طرحی را برای پاسخ دادن به سئوالات به کار گیرید مشغول کنید !
    مثلاً اول یکبار تا انتها بیایم و فقط سوالاتی را که بلدم بزنم و در همین حین دور سئوالاتی که فکرمی کنم می توانم بعداً بزنم دایره بکشم و...
    ویرایش توسط djbehrouz : 02-14-2011 در ساعت 02:26 AM

10. 6 کاربر از djbehrouz به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند:

abel3 (03-22-2011), appelton (12-23-2011), IMAN (02-15-2011), Mehdi.Heydari (02-16-2011), yalda 92 (09-25-2011), هومان هرمزدي (12-01-2011)

پسندیده
    1,000
    Mention شده
    در 0 پست
    تگ شده
    در 0 تاپیک

توصیه های کلیدی موسسه پارسه برای شرکت در آزمون کارشناسی ارشد

با سلام.
    میتونید این توصیه های مهم را از لینک زیر دریافت کنید.امیدوارم براتون مفید واقع بشه.
    فایل های پیوست شده
    ویرایش توسط djbehrouz : 02-15-2011 در ساعت 09:05 AM
    تا توانی ساده و یکرنگ باش که قالی از صد رنگ بودن زیر پا افتاده است.
    اطلاعات جامع آزمون کارشناسی ارشد برق (دولتی و آزاد)+تخمین رتبه و سیستم انتخاب رشته برق 91 www.bargharshad.ir

12. 5 کاربر از djbehrouz به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند:

abel3 (03-22-2011), fared (09-28-2011), IMAN (02-15-2011), Mehdi.Heydari (02-16-2011), هومان هرمزدي (12-01-2011)

پسندیده
    1,000
    Mention شده
    در 0 پست
    تگ شده
    در 0 تاپیک

راهکار برای مشکل جدید!

با سلام و خسته نباشید به داوطلبان کنکور.

1 – زمانیکه دفترچه ها مثل گذشته بود ( یعنی : کنترل، سیگنال ، بررسی در دفنرچه اول و الکترونیک ، ماشین الکتریکی و مغناطیس در دفترچه دوم ) بهترین راه برای از بین بردن استرس و نتیجه ی عالی این بود که ، از کنترل شروع کرده و تنها سئوالاتی را که با اطمینان بسیار بالا بلد بودیم زده ( مثلا 4 تا سئوال) و بلافاصله وارد درس سیگنال شویم و به همین ترتیب سئوالات مطمئن سیگنال را بزنیم ( مثلا 4 تا ) ، بنابراین در این لحظه خیالمان راحت شده است که یکبار تا انتهای سئوالات رفته ایم و 8 تا سئوال خوب و مطمئن زده ایم ، حال بر می گردیم و دوباره از کنترل ، به سئوالاتی که نزده ایم می پردازیم و به همین ترتیب برای سیگنال .

2 – حال که دفترچه ها یکی شده است ، بهتر است شما 90 دقیقه اول را همانند گذشته ( مطابق روش 1 ) به کنترل و سیگنال بپردازید .

۳ – در 90 دقیقه دوم روش ها می تواند متفاوت باشد ، چراکه درس مغناطیس ( بجز گرایش کنترل) به نوعی به هر فرد بستگی پیدا می کند . بطوریکه من اگر کسی بودم که 6 ماه مغناطیس خوانده بودم حتما سراغ مغناطیس می رفتم و 2 یا 3 سئوال مطمئن می زدم و برای خود 13 تا 20 درصد مغناطیس ذخیره می کردم نه اینکه تمام وقتم را روی ماشین یا الکترونیک بذارم . ( مثلاً 75 دقیقه الکترونیک و 20 دقیقه مغناطیس )

4 – اگر به طور کامل مغناطیس نخوانده اید یا در حدی خوانده اید که فکر می کنید ممکن است اگر تستی بزنم و آن غلط شود و درصدم منفی شود ، بهتر است تمام وقت را روی الکترونیک یا ماشین بگذارید .

5 – اما دانشجویان گرایش کنترل باید بسیار دقت کنند ، زیرا این دانشجویان معمولاً دوست دارند که ماشین را کنار بگذارند و تمام وقت خود را روی الکترونیک بگذارند . اما هشیار باشید و سال 88 را درس عبرتی برای خود قرار دهید ، زیرا در این سال الکترونیک بسیار سخت بود و حتی نمی توانستید در 90 دقیقه درصد بالایی را بدست آورید ولی در عوض ماشین بسیار معمولی بوده و به راحتی می شد که 5 تا سئوال زد که برای دانشجویان کنترل یک درصد ایده ال می باشد . بنابراین در این دو درس هم همانند روش 1 عمل کنید .

6- اما در مورد روز اول ، بسیار از دانشجویان می خواهند زبان خود را کنار بگذارند ، اما زبان صفر بسار بد خواهد بود و در عوض زبان بالای 40 درصد بسیار تاثیر گذار باشد . بنابراین حتما 30 دقیقه روی زبان ( برای دانشجویانی که واقعاً زبان نخوانده اند می تواند کمتر باشد ) وقت بگذارید .

لطفاً هر روشی را که می خواهید اتخاذ کنید ، حتماً یکبار در منزل امتحان کنید .

اطلاعات جامع آزمون کارشناسی ارشد برق (دولتی و آزاد)+تخمین رتبه و سیستم انتخاب رشته برق 91 www.bargharshad.ir

14. 5 کاربر از djbehrouz به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند:

abel3 (03-22-2011), appelton (12-23-2011), Mehdi.Heydari (02-16-2011), yalda 92 (09-25-2011), هومان هرمزدي (12-01-2011)

پسندیده
    1,000
    Mention شده
    در 0 پست
    تگ شده
    در 0 تاپیک
    توصیه برای شرایط جدید آزمون کارشناسی ارشد برق 91 از استاد باغستانی:

سلام به همه

می دانم شنیدن خبر یک مرحله ای شدن کنکور همه رو شک داد ولی به هر حال باید بدانید که این شرایط ( که شرایط خوبی نیست) برای همه است و کسانیکه از تغییر محل پنیر خود ناراحت شده و ساکن بمانند نتیجه ای نمی گیرند و کسانیکه خود را با تغییرات وفق داده و دنبال راه حل جدید هستند موفق ترند (بر گرفته ار کتاب چه کسی پنیر مرا جابجا کرد)

اگر فرض کنیم که کنکور به این صورت باشد که در یک نوبت و در چند دفترچه برگزار شود :

در این صورت در مورد دفترچه اول تغییری صورت نگرفته و مشکل اصلی خستگی در دفترچه آخر است که در اواخر زمان دفترچه دوم به سراغ همه می آید . برای غلبه بر این مشکل اولا برای جلسه حتما تغذیه مناسب بردارید ( شکلات آجیل و شیر کاکائو یا Hype ) ثانیا من همیشه به همه توصیه می کنم که از دروس دفترچه دوم ابتدا از هر درس 6 یا 7 سوال رو بزنند و بعد سراغ همه سوالات بروند در این شرایط این کار خیلی خیلی واجب تره یعنی اول از دروس سنگین شروع کنید و 5 تا 7 سوال ساده (که همیشه در آزمونها هست ) را بزنید بعد سراغ سوالات متوسط دروس بروید و در انتها سراغ سوالات سخت بروید

اما اگر کنکور در یک دفترچه باشد که احتمالش از حالت اول کمتر است نباید زیاد خوشحال باشید چون تراز دروسی مثل مغناطیس خیلی خیلی کمک کنده تر است چون اکثرا درگیر درس های اول شده و از دروس انتها غافل می شوند ( حتی اگه خوانده باشند ) در این صورت شما باید روش 6 یا 7 تست را در همه دروس انتخاب کنید

16. کاربر زیر به خاطر این پست مفید از djbehrouz تشکر کرده است:

appelton (12-23-2011)

رشته تحصیلی
    برق - قدرت
    پسندیده
    35
    Mention شده
    در 0 پست
    تگ شده
    در 0 تاپیک
    اینجا چرا فعال نیس! حداقل کسایی که تجربه های بیشتری تو این زمینه دارن بیان کنند. مثلاً تو این دو ماهی که مونده چیکار کنیم. من که اکثر درس ها خلاصه نوشتم. دیگه میخوام یواش یواش شروع به دوره کنم. مخصوصاً درس های ریاضی، کنترل، بررسی و ماشین. رو اینا راحت میشه کار کرد.

پسندیده
    1,000
    Mention شده
    در 0 پست
    تگ شده
    در 0 تاپیک
    نقل قول نوشته اصلی توسط appelton نمایش پست ها
    اینجا چرا فعال نیس! حداقل کسایی که تجربه های بیشتری تو این زمینه دارن بیان کنند. مثلاً تو این دو ماهی که مونده چیکار کنیم. من که اکثر درس ها خلاصه نوشتم. دیگه میخوام یواش یواش شروع به دوره کنم. مخصوصاً درس های ریاضی، کنترل، بررسی و ماشین. رو اینا راحت میشه کار کرد.
    سلام دوست عزیز.سال گذشته تمام بحث هایی که مربوط به مشاوره و راهنمایی کنکور ارشد برق بود در قسمت تحصیلات تکمیلی وجود دارد!

دیگه هر چی مطلب بود در مورد کنکور ارشد برق در این انجمن و در قسمت تحصیلات تکمیلی وجود داره!مثلا با مطالعه همین تاپیک و تاپیک های دیگه به آنچه که نیاز دارید خواهید رسید!

بازم اگه سوالی هست من در خدمتم!

در مورد اینکه دوره کنید، نظر من اینه که اگه از الان شروع به تست زدن کنید بهتره!چون هم دوره کردید و هم تست زدید!اینجوری مطالب بیشتر مرور میشه!!

19. کاربر زیر به خاطر این پست مفید از djbehrouz تشکر کرده است:

appelton (12-23-2011)

+ پاسخ به موضوع
صفحه 1 از 2 1 2 آخرینآخرین