سلام
اگه سوالی درباره الکترونیک داشتین تو این تاپیک مطرح کنید تا تا دوستانی که قادر به پاسخ گویی به سوالات هستند راهنمایی کنند.
با تشکر

سلام
اگه سوالی درباره الکترونیک داشتین تو این تاپیک مطرح کنید تا تا دوستانی که قادر به پاسخ گویی به سوالات هستند راهنمایی کنند.
با تشکر
حلــــــــــــــــــــــا ل کنیــــــــــــــــــــــ ــــــــد
با سلام
كسي جزوه الكترونيك پارسه رو داره ؟
تا توانی ساده و یکرنگ باش که قالی از صد رنگ بودن زیر پا افتاده است.
اطلاعات جامع آزمون کارشناسی ارشد برق (دولتی و آزاد)+تخمین رتبه و سیستم انتخاب رشته برق 91 www.bargharshad.ir
با تشكر
اگر ميشه جزوه كاملشو مي خوام
man tu fet ha moshkel daram nmitunam gain hesab konam nmidunam keio az midel daghigh estefade konam kei parametry kei testi lotfan rahnamiim konid
سلام ببخشید دوستان من مال دانشگاه و شهر شما نیستم اما اینجا رو تازه پیدا کردم
میخواستم ببینم کسی میتونه راهنماییم کنه
من یه بار مدار منطقی افتادم برام خیلی سخت و غیرقابل فهمه
بنظرتون اگر با معماری کامپیوتر باهم برشون دارم سخته؟؟؟؟
سلام
درس مدار منطقی یکی از مهمترین درسهای کارشناسی برای رشته های برق و کامپیوتر هست! سعی کنید خوب منطقش رو یاد بگیرید و اصلا به دنبال حفظ کردن چیزی در اون نباشید
درس معماری هم پیشنیازش منطقی هست و برای درک اون بهتره که منطقی رو خوب یاد گرفته باشید
ولی فک نکنم باهم برداشتنشون مشکل باشه
موفق باشید
IMAN (12-30-2011), Mehdi.Heydari (01-01-2012)
salam.ye soal daram ke nemidoonam koja bayad beporsam.kamelan ham marboot be electronic nist vali...terme 3 bargham.gerayesham electronice.ama mikham taghir gereyesh bedam be mokhaberat.jodaye alaghenemidoonam khob koodoomeshoon behtare.age doostan rahnamayim konin mamnoon misham.fagahat khaheshan be door az taasob bashe.mamnoonam

bahare20 (01-13-2012)