سلام
اگه سوالی درباره گرایش کنترل داشتین تو این تاپیک مطرح کنید تا تا دوستانی که قادر به پاسخ گویی به سوالات هستند راهنمایی کنند.
با تشکر

سلام
اگه سوالی درباره گرایش کنترل داشتین تو این تاپیک مطرح کنید تا تا دوستانی که قادر به پاسخ گویی به سوالات هستند راهنمایی کنند.
با تشکر
حلــــــــــــــــــــــا ل کنیــــــــــــــــــــــ ــــــــد
spiderweb (09-14-2011)
ba salam man be donbal ye jozve khoob dqaar zamineh "control ghayre khati" hastam kasi mitoone mano rahnamkone.mamnoon
تا توانی ساده و یکرنگ باش که قالی از صد رنگ بودن زیر پا افتاده است.
اطلاعات جامع آزمون کارشناسی ارشد برق (دولتی و آزاد)+تخمین رتبه و سیستم انتخاب رشته برق 91 www.bargharshad.ir
spiderweb (09-14-2011)
سلام خدمت همه دوستان
من چند تا سوال داشتم که اگه جواب بدین چندتا خانواده رو از نگرانی در آوردین
من امسال 90 برق کنترل روزانه سمنان قبول شدم
1 - بعد از اعلام گرایش رشته ام به فامیل و آشنایان اونا به من گفتن چرا نزدی الکترونیک ؟ چرا کنترل ؟ و گفتن که کنترل همش ریاضیات و مدل سازیه ریاضیه وکاربردی نداره تو صنعت آیا این گفته اونا درسته با توجه به این که میگن الکترونیکیا فنی تر هستند وکنترلیا نظری تر و کم کاربرد تر در مقطع کارشناسی
2 - تو دانشگاه سمنان قانون خاصی برای تغییر رشته هست ؟
3 - تو سمنان دانشجو های کدوم گرایش برق زرنگ تر هستن؟ ( رتبه کنکور ملاک است )
4 - کسی تونسته از دانشگاه سمنان به تهران انتقال بگیره ؟
5 - بین الکترونبک و کنترل در مقطع کارشناسی کلا چند واحد متفاوته ؟
پیشاپیش از جواب های کامل وبه خصوص منظم تون تشکر وقدردانی می کنم .
ویرایش توسط spiderweb : 09-14-2011 در ساعت 02:19 AM
خب من در حدی جواب میدم که خونوادتون از نگرانی در بیان :دی
1 - گرایش کنترل یکی از بهترین گرایش های برق هست! اونایی هم که گفتن کاربرد نداره تو صنعت و... خیلی بیراه نگفتن ولی کنترل برای ادامه تحصیل یکی از بهترین هاست. شما برای ارشد خیلی دستت باز میشه
2 - اگه تو چندترم اول فهمیدی که خوشت نمیاد تغییر رشته خیلی آسوه نگران نباش
3 - برقیا باید جواب بدن!
4 - انتقالی نمیدن اصلا ولی مهمانی شاید(اونم کم)
5 - نمیدونم
در کل اگه به ریاضی علاقه داری کنترل یکی از بهترین رشته هاست
سلام دوست عزیز.مبارک باشه!
1-الکترونیک که دیگه اشباع شده!کنترل درسته ریاضی زیاد داره ولی کاربردیتره تو صنعت!تو شرکتها الان هرکی plc خونده باشه زیاد به مدرکش نگاه نمیکنن که الکترونیک یا کنترل!مدرک مدرکه دیگه!
2-بعید میدونم!شاید اگه یکی از الکترونیک پیدا کنی که بخواد بیاد کنترل احتمالا با آموزش صحبت کنی شاید به احتمال خیلی کم قبول کنن که اون بیاد کنترل و شما برید الکترونیک،که بعیده مگر با پارتی...
3-باتوجه به رتبه و تراز امسال و سالهای قبل اول قدرت و کنترل و بعد مخابرات یا الکترونیک و...
4-احتمالا نه!انتقال ممنوع میباشد!به هیچ وجه نمیشه مگر با...
5-معمولا بین کل رشته های برق 80% دروس مشترک و بقیه کمی تخصصی تر میباشد!به سر فصل های زیر یه نگاه بندازی متوجه میشی!
[تنها کاربران عضو شده قادر به دیدن لینک ها هستند.. ][تنها کاربران عضو شده قادر به دیدن لینک ها هستند.. ]
تا توانی ساده و یکرنگ باش که قالی از صد رنگ بودن زیر پا افتاده است.
اطلاعات جامع آزمون کارشناسی ارشد برق (دولتی و آزاد)+تخمین رتبه و سیستم انتخاب رشته برق 91 www.bargharshad.ir
spiderweb (09-16-2011)
واقعا ممنون از پاسخ هاتون
شما چندتا خانواده که هیچ یه طایفه رو از نگرانی در آوردی
فقط یه سوال که می دونم نامربوطه ولی لنگه جوابشم هم می پرسم اگه میشه جواب بدین
1-خوابگاه های دانشگاه سمنان 2 یا 3 نفره هم داره ؟
2-اگه داره میشه درخواست بکنم با فرد خواصی که اونم جدیدالوروده اونجا باشیم ؟
3-اصلا تعداد خوابگاه های کم جمعیت (زیر 5 نفر ) چند تاست ؟
4-چقدر شهریه خوابگاه می گیرن ؟
5-اگه بخوایم خونه بگیریم اجاره خونه متوسط تو سمنان چنده ؟
باز هم به خاطر پاسخ گوییه مناسبتون تشکر میکنم و به خاطر سوال نامربوط معذرت می خوام
djbehrouz (09-16-2011)

1-خوابگاه 2 یا 3 نفره خیلی کمه و معمولا ورودی های جدید رو تو بلوک 1 که اتاقاش 6 یا 7 نفره هستش جا میدن
2-اونا خودشون مشخص می کنن کی با کی باشه و شما بعدا می تونین خودتون با بچه ها هماهنگ کنین و جابه جا بشین
3- خوابگاه 7 تا بلوک داره که بلوک 1 تا 6 مال کارشناسی و 7 مال ارشداست،از وقتی ظرفیت پذیرش رفته بالا دیگه چیزی به نام اتاق کم ظرفیت وجود خارجی نداره!تعدادش رو دقیقا نمیدونم ولی کمه
4-فکر کنم حدود ترمی 75 تومن
5-ما که سال پیش خونه گرفتیم 1 تومن پیش و 185 کرایه ولی شما 200 تومن حساب کن،البته به اینکه کجا و چند نفره هم بگیری بستگی داره
اگه در این موردا سوال داشتی پیام بده
مرسی
من گرفتار سنگینی سکوتی هستم که گویا قبل از هر فریادی لازم است...
spiderweb (09-16-2011)
از پاسخ های کاملتون واقعا ممنونم ان شالله بتونم براتون جبران کنم
سلام و خسته نباشید به همگی، یه سوال داشتم در مورد مباحث نایکوئیست، حد فاز و حد بهره، کنترل کننده ها و جبران سازها! کلاً میخواستم بدونم این مباحث به اضافه فضای حالت ( اریاز بهتر گفته ) از رو کدوم کتاب بخونیم؟؟! من گرایشم قدرت ، هم آریاز میخونم. هم مدرسان و هم پارسه، ولی هنوز نتونستم تو این مباحث به تسلط کافی برسم. تو رو خدا اگه کسی میدونه و خونده راهنمایی کنه. ممنون میشم. :)