کاربران تگ شده

+ پاسخ به موضوع
صفحه 16 از 17 نخستنخست ... 6 14 15 16 17 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 151 تا 160 , از مجموع 165

موضوع:
بچه های کنکوری ارشد برق 91 بیان تو

پسندیده
    1,000
    Mention شده
    در 0 پست
    تگ شده
    در 0 تاپیک
    سؤالات سیگنال کنکور 88 و 89 با پاسخ تشریحی رو میتونید از [تنها کاربران عضو شده قادر به دیدن لینک ها هستند.. ] دریافت کنید.

2. کاربر زیر به خاطر این پست مفید از djbehrouz تشکر کرده است:

IMAN (01-12-2012)

پسندیده
    1,000
    Mention شده
    در 0 پست
    تگ شده
    در 0 تاپیک
    کارنامه رتبه 22 الکترونیک کنکور کارشناسی ارشد برق 90

[تنها کاربران عضو شده قادر به دیدن لینک ها هستند.. ]

4. کاربر زیر به خاطر این پست مفید از djbehrouz تشکر کرده است:

IMAN (01-12-2012)

پسندیده
    1,000
    Mention شده
    در 0 پست
    تگ شده
    در 0 تاپیک
    تعدادی کارنامه مربوط به رتبه های مخابراتی کنکور 90

رتبه 73 مخابرات

ریاضی : 77.78 زبان : 26.67 مدار : 44.44

الکترونیک : 44.44 کنترل : 46.67 مغناطیس : سفید سیگنال : 48.89

رتبه 260 مخابرات

ریاضی : 66.67 زبان : 24.44 مدار : 31.11

الکترونیک : 51.11 کنترل : 28.57 مغناطیس : سفید سیگنال : 33.33

رتبه 351 مخابرات

ریاضی : 35.71 زبان : 36.67 مدار : 28.89

الکترونیک : 77.78 کنترل : 44.44 مغناطیس : سفید سیگنال : 6.67

رتبه 273 مخابرات

ریاضی : 64.29 زبان : 12.22 مدار : 66.67

الکترونیک : 2.38 کنترل : 21.43 مغناطیس : 33.33 سیگنال : 13.33

رتبه 406 مخابرات

ریاضی : 33.33 زبان : 25.56 مدار : 51.11

الکترونیک : 86.67 کنترل : صفر مغناطیس : 6.67 سیگنال : 22.22

رتبه 540 مخابرات

ریاضی : 51.28 زبان : 18.89 مدار : 57.78

الکترونیک : 33.11 کنترل : 40 مغناطیس : صفر سیگنال : 17.78

6. 2 کاربر از djbehrouz به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند:

IMAN (01-12-2012), saeedeh (01-21-2012)

پسندیده
    22
    Mention شده
    در 0 پست
    تگ شده
    در 0 تاپیک
    سلام دوستان
    این سوال ریاضی مهندسی برق 90 رو کسی میتونه تستی حل کنه اینجا بگذاره؟ من از پاسخنامه کتاب انتشارات دانشکاه تهران متوجه نشدم!
    تصاویر پیوست شده

رشته تحصیلی
    برق - قدرت
    پسندیده
    35
    Mention شده
    در 0 پست
    تگ شده
    در 0 تاپیک
    سلام بچه هاااا من دیگه خیلی نا امید شدم، هر چی میخونم نتیجه نمیگیرم. اکثر درس ها رو 90،80 % خوندم تست هم به اندازه کافی حل کردم ولی انگار فایده نداشته! تو بعضی از بحث ها و درس ها نزدیک 300،200 تا تست و تمرین حل کردم.
    آزمون های پارسه هم ثبت نام کردم و امروز آزمون تسلط ( 100% ) اولش بود که واقعاً افتضاح بود. نمیدونم شایدم سوالای پارسه خیلی استاندارد نیس.
    من از دوستام شنیدم که سوالات تعاونی سنجش نسبتاً استاندارد و حداقل اینه که آدم نا امید و دلسرد نمیشه.
    تو رو خدا یکی کمکم کنه. دیگه اعصاب نمونده. همه فرمول ها و روابط تو درس ها رو قاطی کردم!!! به نظرتون من چیکــــــــــــار کنم من؟

رشته تحصیلی
    برق-الکترونیک
    پسندیده
    11
    Mention شده
    در 0 پست
    تگ شده
    در 0 تاپیک
    نقل قول نوشته اصلی توسط appelton نمایش پست ها
    سلام بچه هاااا من دیگه خیلی نا امید شدم، هر چی میخونم نتیجه نمیگیرم. اکثر درس ها رو 90،80 % خوندم تست هم به اندازه کافی حل کردم ولی انگار فایده نداشته! تو بعضی از بحث ها و درس ها نزدیک 300،200 تا تست و تمرین حل کردم.
    آزمون های پارسه هم ثبت نام کردم و امروز آزمون تسلط ( 100% ) اولش بود که واقعاً افتضاح بود. نمیدونم شایدم سوالای پارسه خیلی استاندارد نیس.
    من از دوستام شنیدم که سوالات تعاونی سنجش نسبتاً استاندارد و حداقل اینه که آدم نا امید و دلسرد نمیشه.
    تو رو خدا یکی کمکم کنه. دیگه اعصاب نمونده. همه فرمول ها و روابط تو درس ها رو قاطی کردم!!! به نظرتون من چیکــــــــــــار کنم من؟
    سلام دوست عزیز
    در نظر داشته باش که با توجه به نزدیک شدن به زمان آزمون همه داوطلب ها کم و بیش دلهره و اضطراب دارن و یه چیز طبیعیه .
    اصلا به نتیجه پارسه کاری نداشته باس فرمول ها رو مرور کن و تست های مجموعه ای بزن بقیه شم بسپار به خدا .
    سعی کن اینترنت و تلویزیون و چیزایی که توش در مورد ارشد صحبت میکننو تا آزمون خیلی کم کنی .

من هی میگم بابا این ارشدو اینقد بزرگش نکنین 5 سال دیگه خندتون میگیره .
    خیلی سخت نگیر !

10. 3 کاربر از navid به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند:

appelton (02-01-2012), IMAN (01-28-2012), saeedeh (02-01-2012)

رشته تحصیلی
    برق - قدرت
    پسندیده
    35
    Mention شده
    در 0 پست
    تگ شده
    در 0 تاپیک
    سلام بچه ها. یه سوال؟! تو ثبت نام کنکور آزاد برای ارشد گزینه ای بود که پرسیده باشه آیا مایلید در صورت قبول نشدن در دانشگاه مورد نظر، به طور خودکار و با توجه به نمره کسب شده شانس شما در سایر دانشگاه ها برای قبولی بررسی کنیم!!!
    از دیشب این سوال ذهنومو درگیر کرده که اگه همچین گزینه بوده و علامت نزده باشم چی میشه!؟
    البته اینو میدونم که تکمیل ظرفیت داره...
    تو رو خدا اگه کسی میدونه کمک کنه؟!

رشته تحصیلی
    برق-الکترونیک
    پسندیده
    11
    Mention شده
    در 0 پست
    تگ شده
    در 0 تاپیک

012 سرعت عمل

konkorarshadbargh.blogfa
    ملت مثل فشنگ میمونن !
    خیلی سخت نگیر !

پسندیده
    3
    Mention شده
    در 0 پست
    تگ شده
    در 0 تاپیک
    سلام یبخشید چند تا تا سوال برام درباره دانشگاه آزاد پیش آمده

(رشته امتحانی من در ارشد آزاد ؛ برق کنترل است)

این سوالات رو در چند سایت دیگر هم پرسیدم ولی کسی جواب نداد . اگر ممکن است جواب سوالاتم رو بدهید . متشکرم .

1- بهترین مجموعه سوالات کنکور آزاد چی است . ( از لحاظ پاسخ تشریحی کامل باشد مثل سه جلد کتاب دانشگاه تهران که برای سراسری داده ) ؟؟

2- به غیر از جزوات پارسه و سوالات سال های قبل آزاد چه کتابهایی برای رشته برق آزاد خوب است ؟؟

3- منابع کنکوری درس ریاضی ارشد برق آزاد چی است و چه درسهایی در ارشد برق آزاد در درس ریاضی می آید ؟ (آیا صحت دارد که در آزاد برق آمار نمیاد و بجاش باید ریاضی 1 و2 و محاسبات عددی بخونیم ؟ یا نه فقط معادلات دبفرانسیل و ریاضی مهندسی باید خوند))اگر محاسبات عددی است منابع کنکوری آن چی است و چند سوال از آن می آید ؟)

4- چند سال از سوالات کنکور ارشد بخونی خوب است و آیا فقط برق کنترل را حل کنم یا بفیه مثل برق الکترونیک و .. حل کنم ؟

5- کلاس هایی که پارسه برای آزاد گذاشته خوب است یا نه همون جزواتش رو بخونیم کافی است ؟(یک سری آزمون هم گذلشته آیا ارزش دارد آدم برود یا نه ؟)

صفحه پارسه

http://www.parsehportal.ir/index.php?option=com_content&view=article&id=1088& Itemid

14. کاربر زیر به خاطر این پست مفید از s-a-d تشکر کرده است:

muhammad1986 (03-15-2012)

پسندیده
    0
    Mention شده
    در 0 پست
    تگ شده
    در 1 تاپیک
    درود

1- بهترین مجموعه سوالات کنکور آزاد چی است ؟
    پاسخ: برای همه گرایشهای برق کتابهای مجموعه سوالات ارشد برق انتشارات دانشگاه تهران از سال 68 توجه کنید عین سوالات کنکور 68 تا 82 (البته بهتره تا 84 بخونید) تو درس مدار 1390 اومد.سوال 5 ازاد اردیبهشت 90 سوال 28 مدار سراسری 69 بود. سوال 7 مدار lti عین سراسری 78-79 بود . سوال 9 اگر -1 یکی از .... مشابه مدار 72-73 ، سوال امپدانس معادل دو سر .....عین سراسری 70-71 سوال ماتریس هیبرید 2 قطبی عین سراسری 80-81 و..... بودند. من همه سوالا را مقایسه نکردم این چند تا کافیه که بدونید باید خوندش. و 5 سال اخر ازاد
    - به غیر از جزوات پارسه و سوالات سال های قبل آزاد چه کتابهایی برای رشته برق آزاد خوب است ؟؟
    پاسخ:
    خوندن سوالهای انتشارات تهران واسه خیلیها سخته میتونید تستهای پایانی هر فصل کتاب پوران پژوهش را بخونید که از 68 تا 88 داره. ورژن جدیدش شاید تا 89 داشته باشه. سیگنال فقط پارسه. ریاضیاتش هم خوبه دکتر معتقدی. بفیه درسها خوندن تست کافیه
    - منابع کنکوری درس ریاضی ارشد برق آزاد چی است و چه درسهایی در ارشد برق آزاد در درس ریاضی می آید ؟
    پاسح:منابع سوالهای سالیان پیش ریاضی ازاد عمومی 1و2 بود. اردیبهشت 90 عوض شد و از هر درسی 5 سوال میاد . یعنی 5 تا سوال معادلات، 5 تا امار، 5 تا مهندسی. تعداد برابر یعنی تاتیر یکسان پس هر کدوم که راحتی بخون. اما خوندن سوالهای قبل اردیبهشت ازاد 90 که در حد ریاضی عمومی هست تاثیری نداره

چند سال از سوالات کنکور ارشد بخونی خوب است و آیا فقط برق کنترل را حل کنم یا بفیه مثل برق الکترونیک و .. حل کنم ؟
    پاسخ:سالهای پیش از 68 تا 82 تو درس الکترونیک ، مدار ، کنترل اومده. بد نیست تا 84 بخونی چون تستای سراسری 68 تا 82 را خیلی از داوطلبا واسه سراسری نمیخونن چه برسه به ازاد. تستهای تالیفی کتاب انتشارات تهران هم بخون پاسخهاش تو کتاب پردازش به عنوان تست نمونه هست. ولی فقط ماله رشته خود تو بخون چون دانشگاه ازاد گرایشهاش متفاوته پس نتیجه شخصی من اینه که سطح سختی سوالهاش
    فرق میکنه . یعنی الکترونیک رشته کنترل کمی راحت تر از الکترونیک رشته الکترونیک هست. و کنترل رشته شما از رشته من سخت تره. حتی اگه این هم نباشه احتمال تکرار سوالهای سالهای قبل ازاد رشته خودت توی کنکور همون سال یعنی 91 بیشتره. شاید امسال سوالها مشترک باشه که واقعا بعیده ولی اگه وقت کردی بخون اگه نه فقط سوالهای سیگنال را از همه رشته ها بخون چون سوال این درس کمی راحتتر از سراسریه و منابع ازادش زیاد نیست. من این کارو میکنم چون شنیدم !!!!!!!مرجع انتشارات تهران که سراسریه به درد ازاد این درس نمیخوره. باز با خودته
    کلاس هایی که پارسه برای آزاد گذاشته خوب است یا نه همون جزواتش رو بخونیم کافی است ؟
    پاسخ: من هزینه نمیکنم واسه ازاد. اگه جزوات سال قبلو داری بخونش . اگه نداری ناراحت نشو سوال ارشد ازاد با تسلط روی تست قابل حله. خیلی از اونها که قبول شدن این کارو کردن . هیچ جزوه ای به درد مدار یا الکترونیک جز سوال ارشد نمیخوره تو این درسا فقط باید تست بزنی. خوندن فرمول کافی نیست
    . واسه کنترل اریاز برادرانی هم واسه ازاد هم سراسری خوبه . به امید خدا تو پستای بعدی اطلاعات بیشتری از کنکور ازاد میذارم
    ویرایش توسط 13634 : 02-21-2012 در ساعت 11:16 AM

16. کاربر زیر به خاطر این پست مفید از 13634 تشکر کرده است:

s-a-d (02-21-2012)

+ پاسخ به موضوع
صفحه 16 از 17 نخستنخست ... 6 14 15 16 17 آخرینآخرین