حالا نمیشه یه التماس نامه بنویسیم که بگیم غلط کردیم بابا، جون مادرتون این فیله که تر شده رو خشک کنین؟
من خودم هر بار میخوام بیام باشگاه sem-eng رو میزنم ctrl+enter میزنم هی فیله میاد.

حالا نمیشه یه التماس نامه بنویسیم که بگیم غلط کردیم بابا، جون مادرتون این فیله که تر شده رو خشک کنین؟
من خودم هر بار میخوام بیام باشگاه sem-eng رو میزنم ctrl+enter میزنم هی فیله میاد.
در این درگه که گه گه که که و که که شود ناگه مشو غره به امروزت که از فردا نیی آگه
faranak (03-21-2011), mohsen.hasani (03-17-2011)

امیر اصلا می خوای بزور این سایت رو تو پاچه انجمن کامپیوتر و آی تی کنیم بعد اونا رو بفرستیم دنباله مجوز ارشاد ؟
ولی ولش کن اینجوری مالکیت سایت و آزادیمون رو از دست میدیم
در این درگه که گه گه که که و که که شود ناگه مشو غره به امروزت که از فردا نیی آگه
faranak (03-21-2011)
djbehrouz (03-20-2011), faranak (03-21-2011), mohsen.hasani (03-20-2011), sonofpersia (03-22-2011), zahra1360 (03-20-2011)

سلام
شما بجای تشکر از مدیرانی که شب و روز ندارند فقط بلدین که بین اعضا آنها را بی اعتماد و بی مسئولیت جلوه دهید آقای یا خانمی که عضو فعالید می دانید که آزادی در کجاست
دست کم فکر می کنم یا همسن شما یا چند سال بزرگتر یا کوچکتر باشم ولی من ناوارد از سوالهای که به خوبی جواب داده می شود توسط مدیران ارشد راضی هستم و حتی مدیر فنی آن، زیاد من درگیر این جور سایتها نبودم ولی سایت خوبی است که حتی آقا ایمان با تمام مشکلات به راحتی ارتباط دوستانه برقرار کرده و راهنمایی می کردند این حرف برای ما نشانه از قدرنشناسی است
djbehrouz (03-20-2011), faranak (03-21-2011), Mehrshad (03-20-2011), mohsen.hasani (03-20-2011), sonofpersia (03-22-2011)
سلام.تو گوگل میزنی باشگاه مهندسان سمنان آدرس قبلی رو میاره!مگه آدرس جدیده رو ثبت نکردین؟مگه چقدر طول میگشه تا ثبت بشه!حتی بعد آدرس قبلی،وبلاگ ایمان رو میاره ولی از آدرس جدید خبری نیست!
نمیشه بجای این آدرس که از آدرسه قبلی طولانی تر شده از [تنها کاربران عضو شده قادر به دیدن لینک ها هستند.. ] استفاده کنید!
میدونم اینکه دوباره کاربران به این آدرس بیان کمی دوباره طول میکشه!اما به نظر من آدرس راحتی نسبت به این آدرسه!
با تشکر.
تا توانی ساده و یکرنگ باش که قالی از صد رنگ بودن زیر پا افتاده است.
اطلاعات جامع آزمون کارشناسی ارشد برق (دولتی و آزاد)+تخمین رتبه و سیستم انتخاب رشته برق 91 www.bargharshad.ir
faranak (03-21-2011), mohsen.hasani (03-20-2011)
djbehrouz (03-22-2011), faranak (03-21-2011), mohsen.hasani (03-20-2011), zahra1360 (03-22-2011)

شب و روز رو من هم ندارم !!!
همه مدیران این سایت از دوستان من هستن و همه هم منو میشناسن !!!
من قدر نشناسی نکردم ، فقط خیلی از دست ایمان ناراحتم که یک دفعه پشت سایت رو خالی کرد . ( البته می دونم که گرفتاری داره ) (( ممنون ایمان جون که برگشتی ))
در شمن من هم در ضمینه تخصص خودم که programming هست هر نوع جوابی رو میدم پس نگین که من جدا از مدیران و اعضای فعال هستم.
به هر حال ممنون از انتقادتون