بچه ها ایمان جوگیر شده، نگران نباشید، بر می گرده!
بچه ها ایمان جوگیر شده، نگران نباشید، بر می گرده!
djbehrouz (03-20-2011), mohsen.hasani (03-20-2011), saeedeh (03-20-2011)
djbehrouz (03-20-2011), eli1989 (03-20-2011), mohsen.hasani (03-20-2011), saeedeh (03-20-2011)
طبق تعریفی که Mehrshad اوردن:
باشگاه مهندسان سمنان یک فروم تخصصی با محور موضوعات مهندسی برق، کامپیوتر، مکانیک، عمران، شیمی و علوم مرتبط است که با بخش بندی های متنوع در قالب فرومهای تخصصی، کاربران به بحث و تبادل نظر با یکدیگر می پردازند.
انجمنهای باشگاه مهندسان سمنان تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران است و کاربران موظف به پرهیز از هر گونه بحث و تبادل نظر در موضوعات مطرح شده در " فهرست مصادیق محتوای مجرمانه (موضوع ماده 21 قانون جرایم رایانه ای) " هستند. مدیران فروم بدون اطلاع قبلی نوشته ها و موضوعاتی که مصداقی از این قوانین باشند را حذف و دسترسی کاربران خاطی را محدود خواهند کرد.
mohsen.hasani (03-20-2011)
بچه ها این بحث ها جاش اینجا نیست!نا سلامتی فردا عیدا!این قسمت مخصوص تبریک گفتنه!
من خودم با ایمان صحبت کردم!حالا چی میگه بماند!ولی واقعا حق با اونه و شرایط سختی پیش اومده!حساب کنید به گفته خودش بازدید سایت 1/8 شده!کاربران فعال از 5000 تا به 3000 تا داره کاهش پیدا میکنه!این همه زحمت شبانه روزی ایمان هدر رفته خوب سایت هم با دامنه قبلی به علت تخلف(حالا هر چی)مسدود شده!دوباره 8-9 ماه باید بگذره تا این ها برگردند!با این تفاوت که یکی مثل ایمان باید باشه!که پیدا نمیشه!کدوم ماها میتونیم فعالیت ایمان را داشته باشیم!نشد کاربری چیزی تقاضا کنه ایمان بلافاصله تو پست واسش نذاره از جزوه و کتاب گرفته تا...این سایت مشکلاتش داره خیلی زیاد میشه!کسی نیست پاسخگوی کاربرا باشه،خوب معلومه که دیگه کاربری به سایت نمیاد وقتی جوابشو ندی!
خلاصه اینا رو گفتم مدیرا یکاری واسه سایت کنن!حیفه این همه زحمت هدر بره!جایگاه فعلی سایت این نیست!میتونم بگم تنها جایی بود که جزوه و کتاب های پارسه رو رایگان دانلود کردم!و اصلا همین موضوع باعث شد که من اینجا باشمو فعالیت کنم!
خلاصه اگه مدیرا درخواست ایمان رو میتونن اجرا کنن!یا علی!اگه نه که وضع از اینی که هست بدتر میشه!
منم به عنوان یه کاربر دوست دارم سایتی که یه زمانی ازش استفاده کردم و بدون هیچ چشم داشتی از سمت مدیرانش به هدفم رسیدم،پیشرفت کنه!
با آرزوی رفع مشکلات این سایت در سال جدید!
در آخرم اگر صلاح دونستین این چند تا پست رو که ربطی به موضوع سال نو نداره به تالار گفتگوی آزاد انتقال بدین!با تشکر.
ویرایش توسط djbehrouz : 03-20-2011 در ساعت 03:42 AM
تا توانی ساده و یکرنگ باش که قالی از صد رنگ بودن زیر پا افتاده است.
اطلاعات جامع آزمون کارشناسی ارشد برق (دولتی و آزاد)+تخمین رتبه و سیستم انتخاب رشته برق 91 www.bargharshad.ir
alireza (03-20-2011), ha8i8eh (03-21-2011), mohsen.hasani (03-20-2011), sonofpersia (03-20-2011)

ما اعضای فعال و مدیران اینجا هستیم که جواب سوال های بچه ها رو بدیم !!!
من نمیتونم به تنهایی کاری که iman می کرد رو انجام بدم ولی در منطقه خودم که تالار نرم افزار و تالار فناوری اطلاعات باشه هر کمکی از دستم برمیاد انجام میدم.
ولی مشکل اصلی که باسه ما درست شده اینه که داریم از تخصصی به عمومی میریم . اینم دلیلش اسپم نویسیه!!!
حالا اینجا جای این بحث ها نیست بهتره من یه تاپیک باز کنم تو بحث آزاد که برین اونجا !!!
من این تاپیک رو زدم که سال نو کنار هم باشیم پس بیاین مشکلات اون فیله که تر شد و ایمان و .... فراموش کنیم.
من شک ندارم که ایمان هم سال نو با ما خواهد بود .
ایمان جان سال نو تو هم مبارک .
در این درگه که گه گه که که و که که شود ناگه مشو غره به امروزت که از فردا نیی آگه
mohsen.hasani (03-20-2011)

نکنه شمام مث تعاونی وحدت از بچه ها پول جمع کردید حالا میخاید در برید![]()
faranak (03-21-2011), mohsen.hasani (03-20-2011)

faranak (03-21-2011), mohsen.hasani (03-20-2011), WIN32 (03-20-2011)

faranak (03-21-2011), mohsen.hasani (03-20-2011)

HI
بدون آشنایی با هیچ کدام از اعضای سایت و با مرور بحث ها به طور تصادفی و وبسایت شخصی win32 که در قسمت امضای خود گذاشته بودند رفتم و دیدم ایشون نوشتن طراح این سایت ایشون هستند!؟
اگر طراح این سایت ایشون هستند دیگر برای مدیر ارشد بودن نیازی به دعوا نیست که
مدارکش هم موجوده نشون بدم؟!!!
![]()
faranak (03-21-2011)