بچه ها کسی میدونه چجوری میشه معرفی به استاد گرفت؟یا یه درس و غیر حضوری کرد؟من خلاصه نمیخوام برم سر کلاس
اگر چیزی میدونین بهم بگین:)
بچه ها کسی میدونه چجوری میشه معرفی به استاد گرفت؟یا یه درس و غیر حضوری کرد؟من خلاصه نمیخوام برم سر کلاس
اگر چیزی میدونین بهم بگین:)
اگه ترم آخر باشین و حداکثر 6 واحد (فکر کنم) داشته باشین میتونید به آموزش مراجعه کنید با مشاور گروهتون صحبت کنید و واحدها رو با یه استاد بردارید!
اما اگر از قبل درسی برداشتین که باید سر کلاس میرفتین مثلا آزمایشگاهها و کارگاه ها باید فقد با استاد مربوطه هماهنگ کنید!
من یه دو واحدی داشتم پس از ثبت آخرین نمره و اونو با مدیر گروهمون برداشتم و اول خواستم بصورت پروژه ارائه بدم اما گفت 16 بیشتر بهت نمیدم،بعد یه کتاب معرفی کردیم و گفت همینو بخون و بیا امتحان بده!بعد 20 داد!به همین راحتی فارغ التحصیل شدیم!:دییی
تا توانی ساده و یکرنگ باش که قالی از صد رنگ بودن زیر پا افتاده است.
اطلاعات جامع آزمون کارشناسی ارشد برق (دولتی و آزاد)+تخمین رتبه و سیستم انتخاب رشته برق 91 www.bargharshad.ir
ببینین من الان ۸ واحد دارم
۲ واحد اصلی
۲ تا آز
۲ واحد اختیاری
۲واحد تخصصی
الان چکار میشه کرد؟
من الان آزم رو با ۲ واحد اصلیم تداخل زدم میګن باید بری سر واحد اصلیت بشینی
تا توانی ساده و یکرنگ باش که قالی از صد رنگ بودن زیر پا افتاده است.
اطلاعات جامع آزمون کارشناسی ارشد برق (دولتی و آزاد)+تخمین رتبه و سیستم انتخاب رشته برق 91 www.bargharshad.ir

من یکی از دوستام 9 واحد براش مونده بودو واسه اینکه می خواست برا ارشد بخونه با استاداش صحبت کرد که کلاس نیاد و فقط میانترم و پایان ترم بده
ارشد قبول شد ولی واحداش رو افتاد و نتونست بره
شمام اگه آز نداشتین فکر کنم می تونستین یه همچین کاری کنین
من گرفتار سنگینی سکوتی هستم که گویا قبل از هر فریادی لازم است...
نمیدونم من الان آزم با یکی از درسام که ترم قبلم ګذروندم تداخل داره میخوام برم سر آز!!!اګه یه ساعته دیګه آزو بردارم برنامه ام به هم میخوره
با کلاسای دیګه مشکل ندارم