شما می توانید از تاپیک ها و پست های اعضای دیگز که به نظرتان مفید و جالب هستند تشکر کنید .همانگونه که در تصویر زیر ملاحظه می کتید در پایین پست هر عضو یک علامت(شصت یا شست

!) که نوشته تشکر وجود داره که با زدن دکمه تشکر علاوه بر اینکه کاربر متوجه می شود این پست مورد نظر شما واقع شده است و دیگر این که با هر تشکر 5 امتیاز مثبت به کاربر می دهید.پس سعی کنید برای برقراری رقابت مفید به پست ها دقت کنید و به پست هایی که واقعا ارزش امتیاز را دارند تشکر کنید تا کاربران به زدن پست های بهتر تشویق شوند.
حال اگر به پایین هر پست همانند شکل زیر دقت کنید یک آیکون تعبیه شده به شکل ستاره قرار گرفته این ایکون امتیاز می باشد.همانند مطالبی که در بالا ذکر کردم شما وقتی به پست دلخواهتان می خواهید امتیاز بدهید این دکمه را زده و بعد یک صفحه کوچکی بالای همین آیکون ستاره مانند ظاهر می شود که 2 گزینه دارد یکی "موافق هستم و دیگری مخالف هستم"شما اگر تمایل به دادن امتیاز به کاربر هستید می توانید با انتخاب گزینه موافق هستم و زدن دکمه اظافه به امتیاز به امتیاز کاربر مورد نظر اضافه می شود.خوب اگه به شکل زیر دقت کنید زیر 2 گزینه موافق و مخالف یک نواری هست که بالای ان نوشته شده نظر شما در مورد پست کاربر مورد نظر(مثلا محمد ایجی)چیست؟
این گزینه اختیاری است شما می توانید چیزی داخلش ننویسید و اگر هم تمایل دارید می توانید همراه با امتیازی که به کاربر می دهید یک پیام تشکر هم توسط این نوار خالی برایش ارسال کنید.
خوب حالا سوال برایتان پیش می آید که فرق بین تشکر و امتیاز چیست؟؟
شباهت این 2 این است که هر دو به امتیاز طرف مقابل می افزایید.
اما تفاوتشان در 2 مورد است:
مورد اول:وقتی از کاربری تشکر می کنید اسم شما در نواری در زیر همان پست به عنوان کاربری که از این پست تشکر کرده اید ثبت می شود اما وقتی امتیاز می دهید فقط خود کاربر قادر هست که مشاهده کند شما به او امتیاز داده اید.
مورد دوم:این تفاوت اساسی تر بین این 2 مورد است.
در بالا بیان کردیم که گزینه تشکر 5 امتیاز مثبت به کاربر می افزاید.خوب این 5 امتیاز برای همه ثابت است یعنی اگر یک کاربر تازه وار از شما تشکر کند هم به شما 5 امتیاز اضافه می شود و اگر کاربری با امتیاز بالا هم از شما تشکر کنید به شما 5 امتیاز مثبت افزوده خواهد شد.
اما امتیاز این گونه نیست.امتیاز دادن به قدرت امتیاز دهی طرف مقابلتان بستگی دارد.فرض کنید اگر یک کاربر تازه وارد به شما امتیاز دهد با امتیاز شما صفر واحد(

) افزوده خواهد شد چون قدرت امتیاز دهی یک کاربر تازه وارد صفر است.
ولی اما کاربری که امتیاز بیشتری دارد به شما امتیاز دهد امتیاز بیشتری مثلا 2 یا 3 یا 4 و یا...10 دریافت خواهید کرد.
فقط دقت کنید هرچه مقدار امتیاز شما بالاتر رود قدرت امتیاز دهی شما نیز بیشتر می شود.
این بحث تمام شد.در بحث بعدی راجع به امتیاز منفی و دادن اخطار به کاربر از طریق اعضا توضیح خواهیم داد.
موفق و پایدار باشید./باشگاه مهندسان سمنان