کاربران تگ شده

+ پاسخ به موضوع
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 3 , از مجموع 3

موضوع:
معرفی و آموزش نرم افزار Proteus 7

رشته تحصیلی
    مهندسی برق-قدرت
    پسندیده
    1,207
    Mention شده
    در 0 پست
    تگ شده
    در 0 تاپیک

grad معرفی و آموزش نرم افزار Proteus 7

معرفی Proteus 6.9
    سلام
    در ادامه به چندتا اصطلاح بر می خوریم که شاید بهتر باشهاولش بگم هرچند برا بعضیا فحشه.
    (معنی کامپیوتر مانو و Z80 = چندتا کامپیوتر داریم کهامروزه میشه گفت یه جور کامپیوتر آزمایشگاهی هستند و برای فرا گیری اساس کامپیوتربه کار می ره .
    اسلسکوپ = دستگاهی که برای اندازه گیری مثلا فرکانس به کارمیره و نمودارش رو نشون می ده.
    ALU = واحد حساب و منطق = داخل CPU یه جایی هست که مثلادوتا عددو باهم جمع می کنه به این قسمت می گن ALU)

شاید تا حالا نیاز شده که مداری رو ترسیم کنیدمعمولا ما برای اینکار از نرم افزار Pspice استفاده می کنیم این نرم افزا بسیارقدرمتند و کمی هم مشکل هست.
    Proteus 7 اسم نرم افزاری برای طراحی مدارات الکترونیکیست.
    که با آن میتوانید مداری را طراحی و اجرای آنرا شبیه سازی کنید. در هنگام شبیه سازی می توانیدعوامل تاثیر گذار محیط واقعی مثل دمای اتاق را هم اعمال کنید و یا دمای خازن رابرای ولتاژهای مختلف مشاهده کنید. رسم نمودارها،وجود دستگاه هایی مثل اسلسکوپ و ... از امکانات ارزشمند این نرم افزارند.
    وجود چندین مثال آماده (مثل شبیه سازی کامپیوتر Z80 یاطراحی گیم به صورت سخت افزاری و ... ) از ویژگی های جالب این نرم افزارهست.
    اگه از ایناشخوشتون نیومد مثلا می تونید یه Full adder طراحی کنید.
    من که از سادگی اون و محیطی که باعث افزایشسرعت طراحی می شه خیلی خوشم میاد.
    از دیگر امکاناتش آها حتی بعد از طراحی می تونید حالت سهبعدی اون رو هم مشاهده کنید.
    یه ویژگی دیگه اون اینه که (بدبختانه و خوشبختانه ) به قیمت 1000 تومن می تونید اونو بخرید.
    نرم افزار خیلی سبک و حدود 43مگابایته.
    ولی مشکلیکه هست اینه که بجز help نرم افزار و سایت خود نرم افزار مراجع آموزشی خوب دیگه ایبرای اون وجود نداره چه انگلیسی وچه فارسی. اما این چیزی از ارزشهای اون کم نمیکنه.
    نمی دونید کهچقدر کیف می ده آلان من می فهمم این رشته های برق چه حالی از برق می برن حالا تصورکنید وقتی که نرم افزار را با برق قاطی کنید چه انقلابی در وجود یک نفر ایجاد میشهاونجایی که لذت برق رو با کامپیوتر قاطی می کنید.
    کلا برای اونایی که درسی مثل مدار منطقی یامعماری کامپیوتر یا آزمایشگاه و ... از اینجور درسا دارن من این رو پیشنهاد میکنم.

لینک زیر یکمقاله آموزشی در مورد این نرم افزار هست.
    و یک مقاله آموزشی در مورد نحوه ساخت یک آی سی Customer برای کتابخانه اون هست که من نوشتم.
    و یک بسته آماده که در واقع قسمت ALU کامپیوتر مانو هست کهمن طراحی کردم.
    اگه عمری باقی باشه کل کامپیوتر مانو رو هم با این نرم افزار طراحی می کنم و در اینجاقرار می دم.

حالا pdf آموزش Proteus رو هم با حجم کم میتونید از اینجا دانلود کنید :rolleyes:

[تنها کاربران عضو شده قادر به دیدن لینک ها هستند.. ]

نظر نمیدی ؟
    ویرایش توسط mohamad reza : 08-05-2010 در ساعت 12:20 AM

2. 4 کاربر از mohamad reza به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند:

IMAN (08-05-2010), saeed77 (11-25-2011), سحری (10-28-2011), محمد ایجی (08-05-2010)

رشته تحصیلی
    Electromagnetic
    پسندیده
    3,426
    Mention شده
    در 0 پست
    تگ شده
    در 4 تاپیک
    یحتمل به درد ترم های آتی بنده خواهد خورد و دانلودش کردم.ممنون

صبر كن سهراب!

قايقت جا دارد؟

من هم از همهمه ي داغ زمين بيزارم !

پسندیده
    0
    Mention شده
    در 0 پست
    تگ شده
    در 0 تاپیک
    ممنون ؛ ميشه طراحي alu را بزاري و من را خبر كني.

+ پاسخ به موضوع